De Brazilian Sunliss keratin treatment komt oorspronkelijk uit Brazilië en is in eerste instantie voor mensen met lastig krullend of pluizend haar ontwikkeld. Hierna werd de behandeling buiten Brazilië bekend en werden de Braziliaanse keratinebehandelingen verder ontwikkeld. Door belangrijke ontwikkelingen kon beschadigd haar door kleuren, permanenten of andere chemische behandelingen weer herstellen. Ook ontwikkelden een paar keratineproducenten een Brazilian Keratinbehandeling die naast deze eigenschappen het haar een intense verzorging kon geven. Sunliss is een van de producenten van Brazilian Keratin en ontwikkelde in 2012 een ultieme keratinebehandeling die het haar gladder, gezonder en glanzender maakte dan ooit!

 

Brazilian keratin treatment

De Brazilian keratin treatment van Sunliss is de oplossing om het haar steiler, sterker, gezond en glanzend te maken. De Brazilian keratin treatment is een revolutionaire haarbehandelingsmethode, die is samengesteld uit moleculen van pure keratine, en herstelt elk soort haar terwijl het ook gladmaakt. De Braziliaanse keratinebehandeling is geschikt voor alle haartypes, ook voor haar dat chemisch is behandeld, zoals gebleekt haar, highlights, gekleurd, gepermanent en gerelaxed haar. De Braziliaanse keratin treatment is de oplossing voor de volgende haartypes: kroezig, pluizig, onhandelbaar, beschadigd, ongezond en dof haar. De Brazilian keratin treatment gebruikt geen agressieve chemicaliën om de zwavelverbindingen in de haarschacht te verbreken zodat het haar glad wordt.
De Braziliaanse keratinebehandeling van Sunliss vult de keratine aan in het haar, voedt het haar vanaf de wortel en legt een beschermende laag over de haarschacht. De keratinebehandeling verbreekt de zwavelverbindingen in de haarschacht niet, zoals de Japanse straighteners of relaxers wel doen. De Brazilian keratinebehandeling zorgt ervoor dat de beschadigde keratinedelen in het haar worden aangevuld. Keratine is een natuurlijk bestanddeel waaruit het haar voor bijna 88% bestaat.

De Brazilian keratin treatment is geen permanente straightening. De aangevulde keratine verdwijnt op natuurlijke wijze uit het haar. De slag of krul zal geleidelijk terugkomen. Meestal gebeurt dit binnen ongeveer drie tot vier maanden. Het haar blijft hierna wel zacht en glanzend en blijft er gezond uitzien. Hoe vaker de behandeling wordt herhaald, hoe beter de conditie van het haar zal zijn en hoe gladder de krullen zullen worden. De behandeling maakt het haar daarnaast goed handelbaar. Je zult na het wassen van het haar minder tijd kwijt zijn met föhnen of met een steiltang. Goede resultaten zijn eenvoudig te verkrijgen.

De Braziliaanse keratinebehandeling van Sunliss is in drie continenten getest (namelijk in Europa, Azië en de Verenigde Staten) en goedgekeurd voor alle haartypen; voor behandeld en voor onbehandeld haar! Het haar wordt tegen hitte, kou en vochtigheid beschermd en het eindresultaat zal geweldig zijn!