Het woord ‘therapy’ heeft als betekenis het oplossen van problemen door middel van een behandeling. Dit is ook precies wat Keratin Therapy aan het haar geeft: een oplossing voor een probleem.
Of het nu gaat om haar dat ongezond is of is beschadigd door veel (chemische) behandelingen, of haar dat van nature erg pluizend is… dit zijn stuk voor stuk haareigenschappen die wij liever niet in ons kapsel zien.
Keratin Therapy van Sunliss is zo ontwikkeld dat de haarproblemen die het meest voorkomen na Keratin therapy voorgoed verdwenen zijn.

Sunliss Keratin Therapy van Sunliss verhelpt o.a. de volgende haarproblemen:

 

Keratin Therapy – Anti-frizz

Door Keratin van Sunliss wordt het haar veel ‘rustiger’ en wordt pluis in veel gevallen volledig verholpen.

 

Keratin Therapy – Gladder haar

De Keratin Therapy van Sunliss maakt het haar tijdens elke behandeling wat gladder. Het is onmogelijk om het haar in één behandeling volledig steil te krijgen, maar een aantal behandelingen kort na elkaar zorgen wel voor dit steile resultaat.
Met Keratin Therapy is het ook mogelijk om een bepaald deel van het haar dat meer krult rustiger te krijgen, waardoor de valling van het haar een geheel vormt.

 

Keratin Therapy – Beschadigd haar

Keratin Therapy van Sunliss heeft een behandeling, de Ultra Keratin Therapy die speciaal is ontwikkeld voor beschadigd haar. Het haar wordt weer aangevuld met de haareigen stof keratine die samen met de verzorgende en voedende bestanddelen, zoals pantoteenzuur B5, het haar herstellen.

 

Keratin Therapy – Permanente straighteners

Keratin Therapy van Sunliss kan ook goed worden gebruikt om de krullende of kroezende uitgroei die je na een tijdje krijgt na een permanente straightener, zoals de Japanse Keratin Therapy of de chemische straightener, weer gemakkelijk glad te krijgen. Hierdoor krijgt het kapsel een egale en gladde uitstraling.

 

Keratin Therapy – Volume

Keratin Therapy van Sunliss maakt het haar gladder, ontpluist, voedt en maakt het haar weer gezond en glanzend terwijl je ook nog de keuze hebt om volume in het haar te behouden. Op deze manier creëer je altijd het gewenste resultaat.