Keratinebehandelingen komen oorspronkelijk uit Brazilië. Sinds de opkomst van de eerste keratinebehandelingen heeft Sunliss vooraan gestaan als het gaat om ontwikkeling van veilige en effectieve haarverzorgende straightening treatments. De ervaringen van de klanten van Sunliss hebben de afgelopen jaren een grote hoeveelheid gebruikersinformatie opgeleverd waardoor Sunliss haar producten tot in de perfectie kon ontwikkelen.

De producten van Sunliss worden inmiddels wereldwijd gebruikt door een groot aantal professionele salons en zijn uitgeroepen tot de meest veilige en effectieve keratinebehandelingen op de markt.

De keratinebehandeling van Sunliss is de koploper in het beauty-arrangement.

In de treatment zit de haareigen stof keratine, die het beschadigde haar aanvult. De formule maakt daarnaast gebruik van de hydraterende eigenschappen van theobromine (wat in cacao zit), een erkende stof voor zijn krachtige hydraterende eigenschappen, en het gebruik van b5 panthoteenzuur, dat bekendstaat om zijn gunstige invloed op haargroei en -herstel.

Daarnaast bevat de Keratin Treatment cafeïne en natuurlijke extracten die hoge concentraties van vetzuren aan de kern van de follikel leveren en daardoor het haar bijzonder zacht maken.

Door het gebruik van de keratinenehandeling van Sunliss zullen de werkzame bestanddelen droog, beschadigd en kroeshaar weer nieuw leven inblazen! Het haar zal (naar wens) ontkrullen, herstellen en zacht glanzend blijven voor minimaal drie maanden!

Alle producten zijn formaldehydevrij en kunnen gebruikt worden in combinatie met andere haarbehandelingen, zoals blonderen, verven en high/lowlights.