Kan ik mijn artikel retourneren bij Sunliss International Corp.?
Onbeschadigde en ongeopende producten kunnen binnen 30 dagen tegen bepaalde voorwaarden en voor eigen rekening geretourneerd worden. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de verzendkosten.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Sunliss niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van producten die retour gestuurd zijn. Vraag daarom bij het postagentschap altijd een traceercode voor de zending.

Sunliss International Corp. doet haar uiterste best om haar hoogwaardige producten op een verzorgde manier bij haar klanten af te leveren. Mochten er klachten zijn met betrekking tot de levering of de staat van de geleverde producten, laat ons dit dan weten via het contactformulier.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

  • Een artikel kan binnen 30 dagen geretourneerd worden. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling. Na het retourneren heb je 30 dagen de tijd om de producten naar ons te versturen.
  • De retourzending moet vooraf via de mail aangekondigd worden (via het contactformulier).
  • Het retourneren van producten wordt alleen geaccepteerd wanneer het in de originele staat en (wanneer mogelijk) in de originele verpakking wordt teruggestuurd.
  • De pakbon moet meegestuurd worden met de retourzending.

 

Naar welk adres kan ik de producten terugsturen?

De producten kunnen retour gestuurd worden naar onderstaand adres:

1000 Parkview Drive Suite, #225

Hallandale Beach FL 33009

USA

 

Let op! De seal van het product mag niet verbroken zijn.

Sunliss controleert voor elke afzonderlijke verzending de seal van elk product. Wanneer de seal is verbroken wordt het product vervangen voordat het verzonden wordt.

Wanneer de seal van een retour gezonden product verbroken is, kunnen wij de retourzending (van dit product) niet accepteren.

Wanneer een artikel buiten de gestelde voorwaarden teruggestuurd wordt, komt de betalingsverplichting niet te vervallen.

Na retour zenden van de product(en) wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst door Sunliss International Corp. teruggestort.